دکتر پوستر

منو

آیا اثر شما طراحان دیگر را تحت ثاتیر قرار خواهد داد؟

نویسنده: رزی هیلدر | مترجم: ریحانه دقیقیان

یک طراح چگونه می‌تواند میزان موفقیت خود را بسنجد؟
طراحان با چه انگیزه‌ای باید در این حرفه فعالیت کنند، پول یا عشق به کار؟ نظر طراحان صاحب سبک را در ادامه با هم می‌خوانیم.
در دنیای طراحی گرافیک ممکن است خبری از دستمزدهای گزاف نباشد، ولی این حرفه از طرق دیگر برای فعالان خود جبران می‌نماید. هر طراح، بسته به انگیزه‌ی کاری خود، نشانه‌هایی برای موفقیت در نظر دارد. اما این نشانه‌ها کدامند؟ ما برای یافتن پاسخ به سراغ سه طراح بزرگ رفته‌ایم.

عکس‌العمل غافلگیرانه
استنلی چو، طراح و تصویرگر، می‌گوید: «موفقیت من زمانی است که فرزندانم نسبت به آثارم عکس‌العمل نشان می‌دهند.» وی در ادامه تعریف می‌کند: «روزی فرزندانم را که چهار و هفت ساله هستند، برای دیدن فیلم خرسی به نام پدینگتون به سینما برده بودم. در یکی از صحنه‌های فیلم تبلیغی از مکدونالد دیده می‌شد که من آن را تصویرسازی کرده بودم. من متوجه اثر خودم نشدم تا این که دیدم کودکانم وسط سینما از جا پریدند و فریاد زدنند: بابا، ما نقاشی تو را دیدیم»
«همچنین چند پوستر و کمپین تبلیغاتی در اطراف منچستر انجام داده‌ام که هر جا می‌رویم فرزندانم زودتر از من آن‌ها را می‌بینند و از من می‌پرسند: بابا این نقاشی توست؟ تو خیلی معروفی؟»

رضایت مشتری
راس رابرت‌اسمیث، طراح و صاحب شرکت طراحی وب، می‌گوید: «زمانی احساس موفقیت می‌کنم که پاسخ مشتری مرا به وجد می‌آورد.» او می‌گوید: «مشتری‌هایی داشته‌ام که زمانی که نسخه‌ی ابتدایی کار را به دستشان رساندم از خوشحالی و هیجان اشک شوق ریختند، زیرا (به گفته‌ی خودشان) من دقیقا تصورات ذهنی‌شان را در قالب تصویر آورده بودم.
برخی از آن‌ها پس از این که مدت زمانی از فعالیت سایتشان می‌گذرد، به من سر می‌زنند و تعریف می‌کنند که چقدر طراحی‌های من به توسعه و پیشرفت سایتشان کمک کرده است. شنیدن بازخوردها و داستان‌های این چنینی، انرژی مثبت بسیاری برایم به ارمغان می‌آورد، و به معنای واقعی احساس موفقیت می‌کنم.»

تاثیر مثبت
برینلی کلارک مدیر گروه طراحان گرافیک در شرکت GBH معتقد است: «موفقیت می‌تواند خیلی چیزها باشد؛ در ورزش، مدال است، در سیاست، رای است، و در طراحی، تاثیرگذاری است.» وی ادامه می‌دهد: «به نظرم لازم است از خودتان چند سوال بپرسید؛ آیا این اثر تغییری در دیدگاه و آگاهی مردم خواهد گذاشت؟ آیا تاثیر مثبتی بر روی مخاطب و شرکتی که برای آن طراحی شده است، دارد؟ و آخرین و شاید مهم‌ترین سوال این که: آیا طراحان دیگر را تحت ثاتیر قرار خواهد داد؟»

درباره نویسنده: رزی هیلدر نویسنده‌ی مجله‌ی هنرهای کامپیوتری است.
این مقاله قبلاً در شماره ی ۲۵۸ مجله‌ی هنرهای کامپیوتری منتشر شده است.

دسته :  مقالات

دیدگاه ها